Ovntørret Bøgebrænde - 1 palle BØG

På lager
1-7 arbejdsdage
Ned til 3.295,00  DKK Pris pr. stk. 3.495,00  DKK

 

 

  • Køb 2 for 3.195,00  DKK og spar 3%
  • Køb 3 for 3.150,00  DKK og spar 4%
  • Køb 4 for 3.095,00  DKK og spar 6%

Brændetårnet fylder ca. 1,8 m3. Brændet er tæt stablet som brændetårn på engangspalle (udvendige mål) og savet i max 25 cm og kløvet.

Bøgebrænde er et super valg, uanset om du ejer et brændefyr eller -ovn. Bøgebrænde brænder i lang tid og er let at antænde. Du vælger selv om du vil hente dit bøgebrænde på vores lager i Rødovre, eller om vi skal levere hjem til dig. Hvis du har spørgsmål til vores pejsebrænde, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 35 81 81 82. Så hjælper vi dig med at vælge det rette brænde til dit behov.

 

Godt råd:

Vi anbefaler at man altid tænder godt op med optændingsbrænde for hurtigt at opnå en høj ovntemperatur og ren forbrænding – til glæde for naboer og miljøet :)

NB. Husk rigelig med lufttilførsel

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ovntørret Bøgebrænde - 1 palle BØG
Din bedømmelse