Birkebrænde

Birkebrænde er efter manges mening det flotteste brænde af udseende. Den flotte hvide farve giver en flot farve i pejsen, brændeovnen eller brændefyret, og gør dette brænde populært. Mange vælger også denne form for brænde da de synes det er den der er flottest, og mange synes det er attraktivt at have den liggende ved siden af pejsen eller i brændekurven. 

Gennem os hos H. C. Skov A/S har du muligheden for at hente dit birkebrænde selv, eller få det leveret direkte på din adresse i en af vores miljøvenlige biler. 

Dit birkebrænde kan du få som ovntørret. Det ovntørrede brænde har den fordel at du kan bruge brændet med det samme, så snart du har modtaget det. I en travl hverdag sker det ofte at man glemmer at bestille sit brænde i god tid, derfor er det ovntørrede brænde altid populært, når efteråret og vinteren er på vej.

Husk på at vi har mængderabat, det vil sige at du gennem os får dine produkter billigere jo mere du bestiller. Det bliver selvfølgelig også billigere for dig hvis du henter dit brænde selv.

Hos H.C. Skov A/S gør vi meget ud af at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Tjek evt. vores omdømme på trustpilot inden du beslutter dig for at handle hos os.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Birkebrænde 25 cm - 1 palle ovntørret BIRK
  Birkebrænde 25 cm - 1 palle ovntørret BIRK
  1 stk.
  Ned til 2.995,00  DKK Pris pr. stk. 3.295,00  DKK Fra 2.795,00  DKK
  • Ved køb 2 stk. 2.895,00  DKK
  • Ved køb 3 stk. 2.850,00  DKK
  • Ved køb 4 stk. 2.795,00  DKK
  Læs mere
  1-7 arbejdsdage