6x10kg kvalitets Træbriketter

På lager
1-7 arbejdsdage
300,00  DKK

Træbriketter er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt.

Kvalitets træbriketter lavet af presset savsmuld. Brændværdi ca. 4700 kcal/kg.

BEMÆRK! Kan kun bestilles til levering ved køb af andre hele pallevarer!

Kvalitets træbriketter lavet af presset rent savsmuld. Træbriketterne som H.C. Skov sælger, er udelukket lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug, for minimal påvirkning af miljøet. De er lavet af 100% træ, som kan lade sig gøre ved at presse briketterne under høj temperatur og pres, hvorledes træets naturlige bindemiddel bliver aktiveret.

Lav fugtighed i vores kvalitets træbriketter sørger for en god forbrænding, med høj brændværdi. Træbriketter er især velegnet til mindre brændeovne, grundet deres kompakte størrelse kan de gå ind i stort set alle brændeovne.

Ligger i pakker á 10kg, som gør dem nemme at håndtere.

 

Brændværdien er: ca. 4700 kcal/kg.   

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op. 

NB! Kan afhentes i mængder af frit valg på vores adresse.

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:6x10kg kvalitets Træbriketter
Din bedømmelse