Huggeblok / Træstub i Egetræ - Lav: 50 cm

På lager
599,00 DKK

Huggeblok til kløvning af brænde

Træstubben kan tjene mange andre formål. Slå søm i konkurrence/spil, bord, stol, dekoration mm. kun fantasien sætter grænser!

Den måler ca. H: 50cm x B: 30-35cm

 

BEMÆRK! Kan kun bestilles til levering ved køb af andre hele pallevarer! Ellers kan varen afhentes på vores adresse, uden køb af pallevarer.

 

Træstubben / Huggeblokken er udført i egetræ, hvilket gør den meget holdbar og solid, grundet egetræets naturlige hårdhed. 

 

Huggeblokken er ideel til, at kløve brænde på. Til kløvning af træ, vil vi klart anbefale at man overvejer at investere i en Brændekløver - Kindling Cracker, som fås i to størrelser. En nem måde, at lave optændingsbrænde på, hvis ikke man ønsker at købe færdigkløvet optændingsbrænde

Træstubben kan også tjene mange andre formål. Den kan bruges til "slå søm i" spillet. En sjov aktivitet til mange festlige lejligheder. Den kan vendes om, eller saves af for at bruge den flere gange.

Den kan også være et dekorativt element i haven eller anvendes på andre måder, der mange muligheder. Den kan f.eks. stilles rundt om bålpladsen og bruges som skamler.

 

Der er tale om et naturprodukt, og derfor kan der forekomme en lille variation i træstammens udformning og derved størrelse, men alle er ca. 50 cm høje og 35-45 cm i bredden.

Hvis blokken er for lav, så sælger vi også en, som er 80 cm høj.

 

Værd at bemærke:

  • 50 cm høj
  • 35-45 cm bred
  • Lavet af Egetræ

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Huggeblok / Træstub i Egetræ - Lav: 50 cm
Din bedømmelse