Brændekløver - Kindling Cracker XL King

På lager
1.595,00 DKK

Original Kindling Cracker XL King brændekløver udført i solidt støbejern!

Nem og hurtig brændekløvning

Denne model kan klare brænde med en diameter på 22,5 cm

 

BEMÆRK! Kan kun bestilles til levering ved køb af andre hele pallevarer! Ellers kan varen afhentes på vores adresse, uden køb af pallevarer.

 

Aldrig har det været nemmere, at kløve optændingsbrænde, eller splitte større stykker brænde til mindre stykker. Kindling Cracker er et New Zealandsk kvalitetsprodukt, lavet i solidt støbejern, som sikrer lang holdbarhed og et godt resultat hver gang!

Med denne brændekløver, slipper du for faren ved at benytte økse til kløvning af brænde. Alt du skal bruge for, at kløve brænde nemt og sikkert er en Kindling Cracker og en mukkert / hammer, så kan brændet hurtigt kløves mere sikkert end med en økse. Sikkerhedsringen og brug af mukkert gør denne brændekløver mere sikker at bruge, så børn også nemt kan hjælpe til. 

Støbejernskonstruktionen gør, at Kindling Cracker kan stå fremme hele året. Det anbefales at brændekløveren boltres fast til en huggeblok / træstub, så den står stabilt og sikkert.

 2017-07-14 KindlingCracker-king+standard_pindebrændekloevning - 300x300

Værd at bemærke:

  • Kan tage brændestykker i op til 22,5 i diameter
  • 5 års Garanti
  • Vægt 9.400 gram. 
  • Højde 43,5 cm, bredde og dybde 26 cm
  • Solid støbejerns konstruktion som kan holde i generationer
  • Sikker i brug for alle fra 3+ år
  • Mukkert / Hammer medfølger IKKE
  • Det anbefales at mukkert / hammer vejer omkring 1 kg, for et godt resultat, samt mindre belastning af kroppen.

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brændekløver - Kindling Cracker XL King
Din bedømmelse