Fågelfors / Bitus Svenske Højkvalitets Træbriketter (96x10kg)

På lager
1-7 arbejdsdage
3.795,00  DKK

Træbriketter er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt.

Kvalitets træbriketter lavet af presset savsmuld. Brændværdi ca. 4500-4800 kcal/kg.

Prisen er inkl. levering!

  • Køb 2 for 3.695,00  DKK og spar 3%
  • Køb 3 for 3.650,00  DKK og spar 4%
  • Køb 4 for 3.595,00  DKK og spar 5%

Kvalitets træbriketter lavet af presset rent savsmuld. Træbriketterne som H.C. Skov sælger, er udelukket lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug, for minimal påvirkning af miljøet. De er lavet af 100% træ, som kan lade sig gøre ved at presse briketterne under høj temperatur og pres, hvorledes træets naturlige bindemiddel bliver aktiveret.

Lavt fugtighed i vores kvalitets træbriketter sørger for en god forbrænding, med høj brændværdi. Træbriketter er især velegnet til mindre brændeovne, grundet deres kompakte størrelse kan de gå ind i stort set alle brændeovne.

 

1 palle består af 96x10 kg, hvilket giver en totalvægt på 960 kg træbriketter af høj kvalitet. Vandindholdet er helt nede på under 6,5%, hvilket er en af årsagerne til at briketter er billigere at bruge end brænde. 

 

Brændværdien er: ca. 4500-4800 kcal/kg. 

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op.   

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fågelfors / Bitus Svenske Højkvalitets Træbriketter (96x10kg)
Din bedømmelse