1 pl. Pini-kay/ Biostænger (96x10kg)

På lager
1-7 arbejdsdage
3.795,00  DKK

Biostænger er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt

Lavt fugtindhold giver mere brændværdi for pengene.

Prisen er inkl. levering!

  • Køb 2 for 3.750,00  DKK og spar 1%
  • Køb 3 for 3.695,00  DKK og spar 3%
  • Køb 4 for 3.650,00  DKK og spar 4%

Pini Kay er hårde træsorter, som presses under et ekstra hårdt tryk, i forhold til almindelige træbriketter. De presses både indefra og udefra, hvilket efterlader dem med det genkendelige hul i midten. Grundet hullet i midten, så udnyttes træets gasser bedre ved forbrændingen, hvilket giver en højere varme hurtigt, samt væsentligt mere varme end almindelige træbriketter. Biostænger består af rent træ, uden tilføjede bindemidler. 

Trykket ved produktionen er så højt, at nogen af træets naturlige gasser presses ud, hvorledes Pini Kays flamme fase forkortes, og deres glødefase forlænges. Af samme årsag kaldes Pini Kay også for overnight briketter, da de kan ligge og gløde længe, når der skrues ned for lufttilførslen.

Biostænger er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt. Briketter er ofte billigere at fyre med end almindelig brænde, hvilket især skyldes at fugtigheden er lavere i briketterne.

 

1 palle Pini Kay / Biostænger består af 96x10kg. Så hver pakke er nem og praktisk at håndtere. Der er i alt 960kg træbriketter på en palle.

 

Fugtindhold er ca. 4-5%

Askeresten er ca. 0,5%

Brændværdien er: ca. 4600-4700 kcal/kg. 

 

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op.   

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:1 pl. Pini-kay/ Biostænger (96x10kg)
Din bedømmelse