1 pl. Dynamit-stænger (100x10 kg)

På lager
1-7 arbejdsdage
5.995,00  DKK

CO2 neutrale, de produceres af rent overskudstræ fra møbelproduktion.

Brænde/glødetid op til 12 timer.

Fyr over om natten.

Dynamit stænger er en type af træbriketter, som har et meget højt barkindhold, og er hårde træsorter presset under et højt tryk. Det høje barkindhold sikre en langsom forbrænding, hvorledes den brænder med flammer i 1-2 timer. Derefter ligger den og gløder i 8-10 timer, og giver en jævn varme.


At briketten kan gløde så længe gør at de er velegnet til at fyre over med om natten. Ved at ligge en Dynamit stang ind inden sengetid og skrue ned for lufttilførslen, så kan den ligge og gløde natten over, hvilket sikre en lunere morgenstund, samt det er nemmere at komme få gang i brændeovnen dagen efter.

Briketterne produceres af rent overskudstræ fra møbelproduktion, og er dermed et godt CO2-neutralt valg til brændeovnen.
Med Dynamit stænger fra H.C. Skov, så er det slut med at stå op til et helt koldt hus, og tænde op i en kold ovn om morgenen.

1 palle består af 100x10kg, så hver enkelt pakke indenholder 5 stænger, der vejer 10kg. Derfor er de nemme og praktiske at håndtere. Hvis stangen er for lang til din ovn, så kan de nemt knækkes over, ved at slå dem mod en hård kant.

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op.

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:1 pl. Dynamit-stænger (100x10 kg)
Din bedømmelse