1 pl. 6mm Heatlets Premium træpiller - 900 kg

På lager
1-7 arbejdsdage
Ned til 3.195,00  DKK Pris pr. stk. 3.495,00  DKK

Prisen er inkl. levering!

Høj brandværdi for pengene

CO2 Neutralt 

  • Køb 2 for 3.150,00  DKK og spar 1%
  • Køb 3 for 3.095,00  DKK og spar 3%
  • Køb 4 for 3.050,00  DKK og spar 5%

8 mm Heatlets Premium træpiller er en effektiv og billig varmekilde. Det er kun ved kvalitets træpiller, at du er sikret lille askemængde og høj brændværdi.

Heatlets er produceret af 100% rent nåletræ, primært fyr og gran. Heatlets har stor erfaring inden for træpiller, og ved hvilke forhold som er vigtige for at opnå en super kvalitet, heriblandt at træpiller skal have et meget lavt fugtindhold.

Træpillerne bliver presset under højt tryk, og er uden kunstige tilsætningsstoffer, hvorledes det er 100% rent træ der bliver brændt af. Kompaktheden samt den lave fugtighedsprocent af en Heatlets 8 mm træpille giver øget brændværdi i forhold til andre almindelige stykker træ.

Træpiller er en co2 neutral biobrændsel, hvilket gør at du kan bruge dine træpiller med god samvittighed og med omtanke for miljøet. Ligeledes er træpillerne lavet af resttræ fra produktionen på savværker, hvilket er god udnyttelse af ressourcerne, lige i den miljøbevidste ånd.

Heatlets træpiller er i en super kvalitet, og leveres i praktiske sække á 15 kg, som gør påfyldning nemmere.

Heatlets Premium træpiller er ENplus A1 certificeret.

Produktspecifikationer  
Aske < 0,39%
Fugtindhold 6-8 %
Vægtfylde 650kg pr/ m3
Brændværdi 4,9 kWh/kg
Diameter 8 mm

 

Vi leverer med egne chauffører og lastbiler. Vi medbringer en elektrisk palleløfter, som kan køre på fliser og asfalt. Så hvis der er fliser eller asfalt samt plads nok, vil vi prøve at stille pallen hvor du ønsker den.

Hvis ovenstående giver anledning til nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ikke har brug for en hel palle eller først ønsker at teste produktet, så kom forbi vores adresse og køb lige den mængde der passer dig.

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:1 pl. 6mm Heatlets Premium træpiller - 900 kg
Din bedømmelse