Quickglow - Quick Booster grillkulstarter Varmluftsblæser

495,00  DKK

Løsningen på problemet, hvor du ønsker den gode smag af grill, men ikke har tid til at vente på briketterne bliver klar.

  • Booster optændingen af din kulgrill
  • Grillkul klar i en fart! kun 8 minutter!
  • Hurtig og nem at anvende 

Gør din kulgrill lige så hurtig som en gasgrill

Med en Quickglow grillkulstarter, så er kulgrillen ligeså hurtig klar som en gasgrill. Så nu er optændingstiden ingen undskyldning for ikke at få glæden af den gode grillsmag.

Kullene bliver antændt af en varmluftsblæser som yder 1450 Watt. Der er derfor ikke brug for optændingsblokke!


Tag en Nature grillkulstarter og stil den ovenpå Quickglow blæseren, og vent 8 minutter, derefter er dine grillkul eller briketter klar til brug. Det kan ikke blive hurtigere og nemmere!

Denne model er med timer, så den automatisk slukker når tiden er udløber, så sikre du dig imod den står tændt for længe.

 

OBS! Skal tilsluttes stikkontakt, hvis du ikke har en stikkontakt i nærheden som kan bruges. Så tjek Koldluftsblæseren, der kan køre på batterier.

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Quickglow - Quick Booster grillkulstarter Varmluftsblæser
Din bedømmelse