Quickglow - Quick Booster grillkulstarter koldluftsblæser

269,00 DKK

Løsningen på problemet, hvor du ønsker den gode smag af grill, men ikke har tid til at vente på briketterne bliver klar.

  • Booster optændingen af din kulgrill
  • Grillkul klar i en fart! kun 8 minutter!
  • Hurtig og nem at anvende 

Gør din kulgrill lige så hurtig som en gasgrill

Med en Quickglow grillkulstarter, så er kulgrillen ligeså hurtig klar som en gasgrill. Så nu er optændingstiden ingen undskyldning for ikke at få glæden af den gode grillsmag.


Tag en Nature grillkulstarter og stil den ovenpå Quickglow blæseren, og vent 8 minutter, derefter er dine grillkul eller briketter klar til brug. Det kan ikke blive hurtigere og nemmere!

Læg 3-4 optændingsblokke på optændingspladen og sæt ild til dem. Derefter sættes starteren ovenpå. Så har du omtrent 8 minutter til at klargøre råvarerne, så kullene smides i grillen, og der kan grilles.

 

Kan bruges på terrassen eller i hele haven 
Hvis du er i nærheden af et strømstik, kan du tilslutte grilstarteren der. Står du et sted i haven, stranden, skoven osv., så er det godt, at grillstarteren også kan køre på batterier.

OBS! Både strømforsyning og batterier (4 stk. AA) skal tilkøbes.   

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Quickglow - Quick Booster grillkulstarter koldluftsblæser
Din bedømmelse