Avnbøgebrænde 2. Sortering - Brændetårn med ovntørret Avnbøg

På lager
1-7 arbejdsdage
3.695,00  DKK

Der er tale om 2. sortering, da brændet er mere snavset end vi finder acceptabelt.

  • Køb 2 for 3.450,00  DKK og spar 7%
  • Køb 3 for 3.395,00  DKK og spar 8%
  • Køb 4 for 3.350,00  DKK og spar 9%

Brændetårnet fylder ca. 1,8 m3. Brændet er tæt stablet som brændetårn på engangspalle (udvendige mål) og savet i max 25 cm og kløvet.

Avnbøgebrænde er et super valg, uanset om du ejer et bændefyr eller -ovn. Avnbøgebrænde brænder i lang tid og er den hårdeste træsort, af de typiske brændesorter. Grundet træets hårdhed, så har Avnbøg en meget høj brændværdi. Det kan være en fordel at anvende birke- eller bøgebrænde til optændingen af brændeovnen, da Avnbøg grundet hårdheden brændes nemmest af når brændeovnen lige er kommet lidt op i temperatur.
Du vælger selv om du vil hente dit avnbøgebrænde på vores lager i Rødovre, eller om vi skal levere hjem til dig. Hvis du har spørgsmål til vores pejsebrænde, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 35 81 81 82. Så hjælper vi dig med at vælge det rette brænde til dit behov.

 

Godt råd:

Vi anbefaler at man altid tænder godt op med optændingsbrænde for hurtigt at opnå en høj ovntemperatur og ren forbrænding – til glæde for naboer og miljøet :)

NB. Husk rigelig med lufttilførsel

 

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Avnbøgebrænde 2. Sortering - Brændetårn med ovntørret Avnbøg
Din bedømmelse