6 eller 8 mm VARGA træpiller 16kg

 6mm er for tiden udsolgt

Høj brandværdi for pengene

  • Produktet er

    På lager

  • 14 dages fortrydelsesret
  • 5 stjerner på trustpilot
  • E-mærket
Pris pr. stk. 60,00 kr
Yderligere info
Produktbeskrivelse

Detaljer

Varga har mere end 30 års produktionserfaring af træpiller, og ved hvilket forhold som er vigtige for at fremstille træpiller i god kvalitet, heriblandt at træpiller skal have et meget lavt fugtindhold.

8 mm Varga træpiller fra Sverige er en effektiv og billig varmekilde. Det er kun ved kvalitets træpiller, at du er sikret lille askemængde og høj brændværdi.

Træpiller er en co2 neutral biobrændsel, hvilket gør at du kan bruge dine træpiller med god samvittighed og med omtanke for miljøet. Ligeledes er træpillerne lavet af resttræ fra produktionen på savværker, hvilket er god udnyttelse af ressourcerne, lige i den miljøbevidste ånd.

Træpillerne bliver presset under højt tryk, og er uden kunstige tilsætningsstoffer, hvorledes det er 100% rent træ der bliver brændt af. Kompaktheden samt den lave fugtighedsprocent af en Varga 8 mm træpille giver øget brændværdi i forhold til andre almindelige stykker træ.

Varga træpiller fra Sverige leveres i praktiske sække á 16 kg, som gør påfyldning nemmere.

 

Produktspecifikationer 
Aske< 0,5%
Fugtindhold6-9 %
Vægtfylde630-690kg pr/ m3
Brændværdi4,8 kWh
Diameter8 mm

 

Hvis ovenstående giver anledning til nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Der kan købes helt ned til 16 kg ad gangen!

Bedømmelser