10kg Pini-kay/ Biostænger

1-7 arbejdsdage
55,00  DKK

Prisen gælder ved afhentning på vores lager i Rødovre

Biostænger er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt

Lavt fugtindhold giver mere brændværdi for pengene.

Pini Kay er hårde træsorter, som presses under et ekstra hårdt tryk, i forhold til almindelige træbriketter. De presses både indefra og udefra, hvilket efterlader dem med det genkendelige hul i midten. Grundet hullet i midten, så udnyttes træets gasser bedre ved forbrændingen, hvilket giver en højere varme hurtigt, samt væsentligt mere varme end almindelige træbriketter. Biostænger består af rent træ, uden tilføjede bindemidler. 

Trykket ved produktionen er så højt, at nogen af træets naturlige gasser presses ud, hvorledes Pini Kays flamme fase forkortes, og deres glødefase forlænges. Af samme årsag kaldes Pini Kay også for overnight briketter, da de kan ligge og gløde længe, når der skrues ned for lufttilførslen.

Biostænger er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt. Briketter er ofte billigere at fyre med end almindelig brænde, hvilket især skyldes at fugtigheden er lavere i briketterne.

Pini Kay / Biostænger ligger i pakker á 10kg. Så hver pakke er nem og praktisk at håndtere.

 

  • Fugtindhold er ca. 4-5%
  • Askeresten er ca. 0,5%
  • Brændværdi er ca. 4600-4700 kcal/kg. 

 

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op.   

NB! Kan afhentes i mængder af frit valg på vores adresse.

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:10kg Pini-kay/ Biostænger
Din bedømmelse