10 kg kvalitets Træbriketter

40,00 DKK

Træbriketter er lavet af overskudsproduktion, og derfor er træet i briketterne CO2 neutralt.

Kvalitets træbriketter lavet af presset savsmuld. Brændværdi ca. 4700 kcal/kg.

  • Køb 20 for 37,50 DKK og spar 6%

Kvalitets træbriketter lavet af presset rent savsmuld. Træbriketterne som H.C. Skov sælger, er udelukket lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug, for minimal påvirkning af miljøet. De er lavet af 100% træ, som kan lade sig gøre ved at presse briketterne under høj temperatur og pres, hvorledes træets naturlige bindemiddel bliver aktiveret.

Lav fugtighed i vores kvalitets træbriketter sørger for en god forbrænding, med høj brændværdi. Træbriketter er især velegnet til mindre brændeovne, grundet deres kompakte størrelse kan de gå ind i stort set alle brændeovne.

Ligger i pakker á 10kg, som gør dem nemme at håndtere.

 

Brændværdien er: ca. 4700 kcal/kg.   

VIGTIGT!: Vi gør opmærksom på at alle produkter som er lavet af presset savsmuld SKAL opbevares tørt og overdækket, for at undgå at de tager fugt og "svulmer" op. 

NB! Kan afhentes i mængder af frit valg på vores adresse.

Levering af varer fra H.C. Skov A/S Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Leveres med egne biler inden for 15 arbejdsdage. Kunden modtager leveringsdato efter bestillingen er registreret. I nogen områder af Sjælland, Lolland og Falster benyttes fragtmand til leveringen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:10 kg kvalitets Træbriketter
Din bedømmelse