1 pl. 6mm VARGA træpiller (56x16kg)

Ved køb af flere er prisen helt ned til: Kr. 1950,-

Prisen er inkl. levering!

Høj brandværdi for pengene

  • Produktet er

    På lager

  • 14 dages fortrydelsesret
  • 5 stjerner på trustpilot
  • E-mærket
Pris pr. stk. 2.095,00 kr
  • Køb 2 for 4100 og spar 3%
  • Køb 3 for 5985 og spar 5%
  • Køb 4 for 7800 og spar 7%
Yderligere info
Produktbeskrivelse

Detaljer

6 mm Varga træpiller er en effektiv og billig varmekilde. Det er kun ved kvalitets træpiller, at du er sikret lille askemængde og høj brændværdi.

Svenske Varga har mere end 30 års produktionserfaring af træpiller, og ved hvilket forhold som er vigtige for at fremstille træpiller fra i god kvalitet, heriblandt at træpiller skal have et meget lavt fugtindhold.

Træpiller er en co2 neutral biobrændsel, hvilket gør at du kan bruge dine træpiller med god samvittighed og med omtanke for miljøet. Ligeledes er træpillerne lavet af resttræ fra produktionen på savværker, hvilket er god udnyttelse af ressourcerne, lige i den miljøbevidste ånd.

Træpillerne bliver presset under højt tryk, og er uden kunstige tilsætningsstoffer, hvorledes det er 100% rent træ der bliver brændt af. Kompaktheden samt den lave fugtighedsprocent af en Varga 6 mm træpille giver øget brændværdi i forhold til andre almindelige stykker træ.

Vargas svenske træpiller leveres i praktiske sække á 16 kg, som gør påfyldning nemmere.

 

Vi leverer med egne chauffører og lastbiler. Vi medbringer en elektrisk palleløfter, som kan køre på fliser og asfalt. Så hvis der er fliser eller asfalt samt plads nok, vil vi prøve at stille pallen hvor du ønsker den.

Produktspecifikationer 
Aske< 0,5%
Fugtindhold6-8 %
Vægtfylde640-680kg pr/ m3
Brændværdi4,8 kWh/kg
Diameter6 mm

 

Hvis ovenstående giver anledning til nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ikke har brug for en hel palle eller først ønsker at teste produktet, så kom forbi vores adresse og køb lige den mængde der passer dig.

Bedømmelser